• Matematický klokan

          • Matematický klokan je najväčšia medzinárodná matematická súťaž pre žiakov na svete. Pre dvoma rokmi súťažilo na Slovensku 55863 žiakov, minulý rok 65580 žiakov a tento rok 70929 žiakov.                                            
            Súťaž sa konala  21. marca 2019. Súťaže sa zúčastnilo 21 žiakov našej školy. Žiaci boli rozdelení do dvoch skupín. Prvú skupinu tvorili žiaci 1. ročníka a druhú skupinu tvorili  žiaci 2. - 9. ročníka. Žiaci 1. ročníka ZŠ riešili 12 úloh, žiaci 2. – 4. ročníka riešili 18 úloh, žiaci 5. - 8. ročníka riešili 24 úloh. Na vypracovanie testu mali súťažiaci I. stupňa ZŠ 45 minút, ostatní 60 minút. Vyhodnotenie súťaže sa vykonalo v máji. Školskými šampiónmi sa stali Radoslav Rigo a Ricardo Vološin, ktorí dostali piatich klokanov, pretože predbehli viac ako 81 % súťažiacich vo svojej kategórii.

            Zapísal: Ing. Roman Hiľovský

          • Futbalový turnaj

          • Dňa 07.06.2019 sa uskutočnil na našej škole siedmy ročník „Futbalového turnaja ZŠ Drienovec“, ktorého sa zúčastnili chlapci aj dievčatá zo všetkých ročníkov. Organizovanie futbalového turnaja bolo v pláne Žiackej školskej rady. Boli vytvorené štyri skupiny, kde boli žiaci rozdelení nasledovne:

            Rozpis jednotlivých skupín:

            1. skupina  08:00 – 09:00

            0. A - 7 hráčov FCD 0. A

            0. B - 6 hráčov JUVEN NULTÁCI

            1. A - 7 hráčov FC TIGERS

            1. B - 5 hráčov FC STONOŽKA

            2. skupina 09:00 – 10:00

            2. A - 5 hráčov

            2. B - 6 hráčov BARCA

            3. A - 6 hráčov FC STARS

            3. B - 6 hráčov FC TRETIACI

            3. skupina 10:00 – 11:30

            4. A - 7 hráčov REAL DRIENOVEC

            4. B - 7 hráčov BRAZILOK

            5. A -  hráčov

            5. B + 6. C - 5 hráči FC TIGER

            6. A – 6 hráčov

            6. B – 8 hráčov

            4. skupina 11:30 – 13:00

            7. A – 6 hráčov MANCHASTER CITY

            7. B + 8. C – 6 hráčov

            8. A – 6 hráčov JUVENTUS

            8. B – 6 hráčov FC BRAZÍLIA

            9. A – 5 hráčov LEGENDÁK

            9. B – 4 hráči

            Víťazi turnaja:

            1. skupina – 0. B trieda

            2. skupina – 3. B trieda

            3. skupina – 5. A trieda

            4. skupina – 9. A trieda

            Nálada bola veľmi dobrá. Na školskom dvore hrala hudba. Postupne sa vyhodnocovali výsledky každej skupiny. Všetky tímy získali diplom. Víťazi skupín získali futbalovú loptu pre triedu, medailu a trofej turnaja ZŠ Drienovec. Všetci hráči boli odmenení sladkosťami. Dievčatá  fandili svojim spolužiakom až do ukončenia zápasov v danej skupine.

            Rozhodcami futbalového turnaja boli pán učiteľ Ing. Viktor Tóth a pán učiteľ Ing. Roman Hiľovský. Poďakovanie patrí aj všetkým učiteľom za usilovnú prípravu, za dozor počas zápasov, za prípravu plagátov a za prípravu pomôcok potrebných na organizovanie futbalového turnaja. Zvlášť patrí poďakovanie pánovi učiteľovi Viktorovi Tóthovi za jeho pomoc pri  rozpise zápasov.

            Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

          • MDD - Disco

          • Dňa 31.05.2019 sa uskutočnila diskotéka na školskom multifunkčnom ihrisku. Túto akciu organizovala naša škola už siedmykrát pre oslavu blížiaceho sa sviatku detí – MDD. Tejto akcie sa zúčastnili všetky triedy ZŠ a ŠT. Diskotéka sa začala o 17:00 hod. a trvala do 21:15 hod. DJ na tejto akcii bol absolvent našej školy Erik Horváth, ktorý sa postaral o výbornú hudbu.  Žiaci aj učitelia sa veľmi dobre zabávali. Po skončení diskotéky, učitelia odprevadili žiakov až domov.

            Ďakujeme všetkým zúčastneným za pomoc pri organizovaní akcie a za výbornú atmosféru.

            Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

          • Hviezdoslavov Kubín ZŠ I. stupeň

          • Dňa 06. 06. 2019 sa na našej škole uskutočnila recitačná súťaž Hviezdoslavov Kubín,  ktorej sa zúčastnili žiaci I. stupňa. Porotu tvorili Mgr. Mária Slovinská, Mgr. Mária Šimková a Ing. Andrea  Klajberová. Žiaci, ktorí sa umiestnili na prvých troch miestach získali vecné ceny. Súťažiaci, ktorí sa neumiestnili na popredných miestach, získali za účasť sladkú odmenu.

            Zoznam víťazov:

             

            1. kategória

            1. miesto – Džesika Gažiová, 1. A,

            2. miesto – Andrea Lukáčová, 1.B,

            3. miesto – Kristián Horváth, 1. A

             

            2. kategória

            1. miesto -  Batolomej Horváth, 2.A,

            2. miesto -  Monika Balogová, 2.A,

            3. miesto -  Ricardo Vološin, 2.B

             

            3. kategória

            1. miesto -  Erika Lukáčová, 3.A,

            2. miesto -  Dajana Vološinová, 3.A,

            3. miesto -  Sabrina Fiľková, 3.B

             

            4. kategória

            1. miesto – Vanesa Rigová, 4.A,

            2. miesto -  Aneta Polyáková, 4.B,

            3. miesto -  Alex Vološin, 4.B

             

            Zapísala: Mgr. Viera Jenčová

          • Didaktické hry a účelové cvičenia

          • Cieľom didaktických hier bolo preveriť teoretické vedomosti, praktické návyky, zručnosti a postoje žiakov osvojené v predchádzajúcich ročníkoch, hlavne pri riešení mimoriadnych situácií. Didaktické hry sa uskutočnili dňa 31. 05. 2019.  Teoretická príprava sa uskutočnila 30. 05. 2019 na dvoch vyučovacích hodinách. Didaktické hry  sa začali vyhlásením varovného poplachu riaditeľkou školy, ktorá nariadila okamžitú evakuáciu žiakov na školský dvor. Po kontrole budov a počtu žiakov poriadkovou hliadkou sa žiaci presunuli na multifunkčné ihrisko a jednotlivé stanovištia, ktoré boli rozmiestnené v areáli školy.

            Témy na jednotlivých stanovištiach boli nasledovné:

            • civilná ochrana,
            • pohyb a pobyt v prírode,
            • ochrana prírody,
            • zdravotná výchova,
            • dopravná výchova.

            Žiaci sa presúvali z jedného stanovišťa na druhé, odpovedali na vopred pripravené a prebraté otázky, vykonávali praktické úlohy. Triedy si určili vedúceho skupiny, ktorý mal pri sebe štartovací lístok, do ktorého vedúci jednotlivých stanovíšť zapisovali absolvovanie úloh a získaný počet bodov. Po splnení všetkých úloh žiaci nastúpili na školskom dvore, kde sa vykonala kontrola počtu žiakov a vyhodnotenie plnenia praktických úloh, vedomostí a zručností žiakov. Každá trieda úspešne splnila a absolvovala úlohy na jednotlivých stanovištiach. Vedúca didaktických hier poďakovala žiakom aj učiteľom za účasť a prípravu didaktických hier a ukončila didaktické hry rozchodom žiakov.

          • Hviezdoslavov Kubín ŠT

          • Dňa 23. 05. 2019 sa na našej škole uskutočnila súťaž Hviezdoslavov Kubín, ktorej sa zúčastnili žiaci špeciálnych tried. Porotu tvorili Ing. Lívia Tóthová a Ing. Henrieta Lenková. Všetci súťažiaci získali za účasť sladkú odmenu. Žiaci, ktorí sa umiestnili na prvých troch miestach získali vecné ceny.

            Zoznam víťazov:

            1. miesto -  Alexander Horváth, 6. B,
            2. miesto -  Július Horváth, 8. B,
            3. miesto -  Július Horváth, 9. B.

            Zapísala: Ing. Lívia Tóthová

        • Burza
          • Burza

          • Naša škola v spolupráci so Žiackou školskou radou už piatym rokom organizovala dňa 21. 05. 2019 „Burzu ZŠ Drienovec“. Finančné prostriedky, ktoré sme získali z predaja našich výrobkov použijeme na školské výlety alebo na školské pomôcky. Žiaci predávali pri stánkoch kávu, čaj, šatstvo, hot-dog, koláče, ozdoby, módne doplnky a bytový textil. Šatstvom a domácimi potrebami na predaj  prispeli učitelia. Peniaze získali naši žiaci aj so svojím talentom, napr. školská kapela. Naši chlapci, ale aj dievčatá  zahrali futbalové zápasy a stolný futbal.  Rodičia aj žiaci sa cítili veľmi dobre. Táto forma školskej akcie výrazne prehlbuje finančnú gramotnosť žiakov. Všetkým veľmi pekne ďakujeme za účasť, za usilovnú prácu a za dobrú náladu.

             

            Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

          • Beseda "Pravda o drogách"

          • Dňa 17. 05. 2019 sa na našej škole uskutočnili  besedy „PRAVDA o DROGÁCH“, ktorej sa zúčastnili žiaci špeciálnych tried a žiaci II. stupňa ZŠ. Besedy sa konali  v hornej budove ZŠ  a v areáli dolnej budovy na multifunkčnom ihrisku. Zúčastnili sa jej všetci žiaci 5. až 9. ročníka. Besedu viedol pán, ktorý sám má skúsenosti s užívaním drog. Besedy  prebiehali v dobrej atmosfére. Téma bola pre žiakov zaujímavá, aktívne sa zapájali do diskusie. Žiaci  mali možnosť pýtať sa rôzne otázky, ktoré súvisia s drogami a alkoholom. 

            Zapísala: Mgr. Štefánia Hricková a Ing. Lívia Tóthová

          • Nebojme sa šeliem

          • Dňa 16. 05. 2019 sa konala beseda na tému Nebojme sa šeliem. Besedu viedla MVDr. Andrea Balážová, pracovníčka Správy NP Slovenský kras Brzotín. Žiaci 0. – 9. ročníka  našej ZŠ sa mali možnosť vydať za stopami šeliem žijúcich v našich lesoch. Po prezentácii si všetci vyskúšali praktické aktivity na školskom dvore.

            Zapísala: Mgr. Katarína Bernáthová, koordinátorka ENV

          • Neomylné pero - 2. stupeň ZŠ

          • Dňa 15. 05. 2019 sa na našej škole uskutočnila súťaž Neomylné pero, ktorej sa zúčastnili žiaci  2. stupňa. Naši súťažiaci pracovali s pracovnými listami, ktoré pozostávali z prepisu textu, krátkeho diktátu, a vyfarbenia obrázka. Porotu tvorili naši učitelia – Mgr. Mária Slovinská, Mgr. Mária Šimková, Mgr. Katarína Bernáthová, PhDr. Andrea Klajberová a nechýbala ani naša pani riaditeľka, PaedDr. Monika Štrompová. Žiaci boli veľmi šikovní, a porota mala preto ťažkú úlohu pri rozhodovaní o víťazoch. Všetci žiaci, ktorí sa zúčastnili súťaže získali sladkú odmenu. Vecné ceny získali žiaci, ktorí sa umiestnili na prvých priečkach.

            Zoznam víťazov:

            1. kategória     1. miesto: Eugénia Rybárová                          

            2. kategória     1. miesto: Adrián Zsiga

            3. kategória     1. miesto: Ervín Horváth

            4. kategória     1. miesto: Štefánia Horváthová

            5. kategórie     1. miesto: Jozef Horváth

                                                          

            Zapísala: Mgr. Mária Slovinská

          • Deň matiek

          • Druhá májová nedeľa je sviatkom všetkých matiek. Aj v ZŠ Drienovec sme tento sviatok oslávili 13. mája 2019.  Žiaci  základnej školy svoju lásku k mamičkám vyjadrili pekným kultúrnym programom - básničkami, pesničkami, tancom  sa snažili  poďakovať mamičkám a babičkám  za všetko, čo  pre nich spravili a aj čo pre nich každý deň robia.

            Na záver vystúpenia mamičky a babičky dostali krásne, vlastnoručne vyrobené darčeky od  svojich detí.

            Poďakovanie patrí  pani učiteľkám a pánom učiteľom za  nácvik kultúrneho programu a prípravu darčekov.

             

            Zapísala: Ing. Eva Lukácsová

          • Čitateľská súťaž

          • Dňa 06. 05. 2019 sa na našej škole uskutočnila „Čitateľská súťaž“, ktorej sa zúčastnili žiaci  II. stupňa našej školy. Súťaž prebiehala vo veľmi dobrej atmosfére aj kvôli zaujímavým textom, ktoré žiaci čítali. Porotu tvorili naši učitelia: Mgr. Mária Slovinská, Mgr. Štefánia Hricková a Mgr. Emil Takács. Prítomná bola aj pani riaditeľka, PaedDr. Monika Štrompová, ktorá vyhodnotila čitateľskú súťaž. Porota hodnotila správnosť čítania, melódiu a celkový dojem z čítania. Vecné ceny získali žiaci, ktorí sa umiestnili na prvých priečkach.

            Vyhodnotenie:

            1. kategória – Zdenka Gažiová – Pavol Dobšinský: Kráľ času
            2. kategória – Adrián Zsiga – Anna Nečová: Dosnívané sny
            3. kategória – Ervín Horváth – Georgia Byngová: Malá čarodejka Molly
            4. kategória – Erik Horváth – J. K. Rowling: Harry Potter a Kameň mudrcov
            5. kategória – Jozef Horváth  – Timrava: Hrdinovia

            Zapísala: Mgr. Mária Slovinská

          • Deň Zeme

          •  Dňa 02. 05. 2019  pri príležitosti svetového  Dňa Zeme sa uskutočnila už ôsmy krát akcia -  Vyčistime našu obec. Do tejto akcie sa zapojili opäť všetky triedy našej školy. Triedy mali vopred podelené úseky v obci, ktoré mali vyčistiť. Všetci žiaci  našej školy v sprievode svojich triednych učiteľov zišli na školskom dvore o 10.15 hod. Každá trieda dostala rukavice a vrecia na odpad, potom všetci vyrazili na určené miesto, aby pozbierali odpadky v obci. Po pozbieraní odpadkov sa triedy vrátili na školský dvor o12.00 s plnými vrecami smetí, kde si všetci umyli ruky  a s dobrým pocitom odchádzali domov.

            Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa svojou prácou podieľali na tejto akcii a  tešíme sa opäť na budúci rok.                                                     

            Zapísala: Mgr. Katarína Bernáthová

          • Motivačný výlet - Tricklandia

          •   Dňa 30. apríla 2019 sa naši žiaci zúčastnili motivačnej exkurzie do TRICKLANDIE v Starom Smokovci. Exkurzie sa zúčastnilo 27 žiakov od 1. ročníka po 9. ročník a traja učitelia. Zúčastnili sa žiaci s veľmi dobrým prospechom a správaním. Odchod bol o siedmej hodine ráno spred budovy ZŠ. Aj napriek tomu, že cesta bola dlhšia, bola príjemná. Žiaci mali možnosť vidieť mestá ako napríklad Prešov, Levoča, Poprad... Veľmi sa im páčil aj tunel Branisko. Po príchode do Starého Smokovca sme sa poprechádzali po okolí a žiaci mali možnosť nakúpiť si suveníry. V Tricklandii nás privítali s úsmevom a vysvetlili nám, ako správne v galérii fotiť. Potom sme zažili jedinečné putovanie v galérii trick-artu a optických ilúzií. Boli sme v troch antigravitačných miestnostiach a v najkrajšom zrkadlovom bludisku v strednej Európe. Bol to zážitok aj pre učiteľov, nielen pre žiakov. Cestou domov sme nemohli vynechať ani návštevu Štrbského plesa. Kvôli nepriaznivému počasiu sme sa len rýchlo pofotili a pokračovali sme v ceste domov. Pán šofér nám zastavil v Levoči, kde sme sa všetci občerstvili Hot-dogmi, hamburgermi a rôznymi sladkosťami.

            Žiakom sa tento deň veľmi páčil, priniesli si so sebou nové zážitky a utvrdili sa v tom, že slušne sa správať a učiť sa, sa naozaj oplatí 😊.

             

            Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

        • Veľkonočná výstavka
          • Veľkonočná výstavka

          • Dňa  17. apríla 2019 sa uskutočnila  v počítačovej miestnosti ZŠ Drienovec tradičná Výstavka veľkonočných ozdôb a dekorácií, ktoré zhotovili žiaci ZŠ Drienovec za pomoci svojich učiteliek na hodinách pracovného vyučovania a výtvarnej výchovy. Krásne ozdoby zhotovené z rôznych materiálov,  vyzdobené pestrými farbami a vzormi sú dôkazom ich tvorivosti, zručnosti, kreativity, estetického cítenia a vyjadrením ich pozitívneho vzťahu k manuálnej práci. Po skončení výstavky  si žiaci zobrali výrobky domov a zdobili ich domovy počas veľkonočných sviatkov.

             

            Zapísala: Ing. Eva Lukácsová

        • Čitateľská súťaž
          • Čitateľská súťaž

          • „Čitateľská súťaž“  sa uskutočnila dňa 04. 04. 2019 a organizovala ju pani učiteľka Mgr. Mária Šimková. Zúčastnili sa jej žiaci I. stupňa ZŠ (0. – 4. ročníkov).

            Úlohou žiakov bolo prečítať úryvky z obľúbených knižiek rôzneho žánru, ktorú pripravila pani učiteľka. Porota mala ťažkú úlohu. Žiaci zo všetkých ročníkoch dôsledne dbali na to, aby dodržiavali „všetky zásady správneho čítania“. 

            Výhercovia boli odmenení vecnými cenami a samozrejme diplomom. Naši najmenší žiaci  nultáci boli odmenení diplomom za účasť a vecnými cenami. Samozrejme nechýbala ani sladkosť, ktorú dostali všetci súťažiaci.

            Umiestnenie  bolo  nasledovné: 

             

            1. kategória - 1. ročník

            1. cena – Kristián Balog 1. B

            2. cena –  Dalibor Horváth 1. A

            3. cena – Sofia Horváthová 1. A

             

            2. kategória - 2. ročník

            1. cena – Bartolomej Horváth 2. A

            2. cena – Kristián Horváth 2. B

            3. cena – Dajana Horváthová 2. A

             

            3. kategória - 3. ročník

            1. cena – Dajana Vološinová 3. A

            2. cena – Erika Lukácsová 3. A

            3. cena – Erika Horváthová 3. B

             

            4. kategória - 4. ročník

            1. cena – Vanesa Rigová 4.A

            2. cena – Dezider Horváth 4. B

            3. cena – Rebeka Horváthová 4. A

             

            Zapísala: Mgr. Mária Šimková

        • Tanečná súťaž
          • Tanečná súťaž

          • Dňa 27. marca sa konala na našej škole už tradičná „Tanečná súťaž“ na počesť Dňa učiteľov. Súťaž bola organizovaná za pomoci žiakov ŽŠR a koordinátorky ŽŠR Mgr. Kristíny Kubinyiovej.  Do súťaže sa mohli zapojiť tanečné skupiny, ktoré si doma, bez pomoci učiteľa pripravili tanečnú choreografiu. Skupiny sa  postupne prihlasovali, žiaci odovzdávali názvy tanečných skupín, mená tanečníkov a pieseň, na ktorú pripravili svoju choreografiu. Po  príhovore koordinátorky ŽŠR členovia ŽŠR odovzdali svojim triednym učiteľom malý darček  a potom sa zahájila tanečná súťaž. Porota pozostávala zo všetkých učiteľov ZŠ Drienovec. Na konci súťaže, po dohode poroty, koordinátorka ŽŠŘ vyhlásila víťazov. Pani riaditeľka PaedDr. Monika Štrompová a pani zástupkyňa Mgr. Mária Slovinská odovzdali víťazným skupinám ich zaslúžené ceny. Pred vyhodnotením a na konci súťaže hrala na  školskom dvore aj školská kapela. Koordinátorka ŽŠR sa poďakovala všetkým súťažiacim za ich snahu.

            Víťazmi sa stali tanečné skupiny:

            1. Bombázó csajok (Valéria 7. B, Anna H. 8. B)
            2. To Be Dancer ( B – Ervína, Mária, Ricardo, Kristián H.)
            3. Hajrá csajok (Andrea B, Vanesa 4. A, Paulína 4. A)

            Týmto gratulujeme víťazným skupinám, ale aj tým, ktorí cenu nezískali, pretože sa usilovne pripravovali. Poďakovanie patrí pani asistentke A. Šuverovej za vyhotovenie diplomov a zaobstaranie šiltoviek pre súťažiacich, pani riaditeľke za finančnú podporu a všetkým žiakom, ktorí pomáhali koordinátorke pri organizovaní súťaže.

            Po ukončení súťaže učitelia ZŠ Drienovec oslavovali „Deň učiteľov“ slávnostným posedením.  

             

            Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

        • Deň boja proti rasovej diskriminácii
          • Deň boja proti rasovej diskriminácii

          • 21. marec je vyhlásený za „Medzinárodný deň boja proti rasovej diskriminácii.“ Podľa Ústavy SR sú si ľudia rovní v dôstojnosti aj právach, tolerancia a život bez predsudkov je však najmä v hlavách ľudí. Každý človek je jedinečný. Ak človek hodnotí iného človeka, nemalo by toto hodnotenie vychádzať z farby pleti, pôvodu alebo etnicity, ale z individuálnych čŕt daného človeka.“

            Na znak rovnosti a spolupatričnosti  sme sa spolu s deťmi dňa 26. marca obliekli do čiernych a bielych tričiek. Symbol toho, že aj napriek výrazným odlišnostiam, rozdielnej farbe pleti, uznávania iných hodnôt sme predsa len všetci rovnakí.

             

            Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

          • Čitateľská súťaž

          • Dňa 15. 03. 2019 v špeciálnych triedach pod vedením pani učiteľky Ing. Lívie Tóthovej sa uskutočnila čitateľská súťaž. Súťaže sa zúčastnilo osem žiakov z piateho až deviateho ročníka. Porotu tvorili pani učiteľky: pani učiteľka Mgr. Beatrix Komorová a pani učiteľka Mgr. Magdaléna Pelechová, PhD.

             Žiaci na čítanie mali vopred pripravený text. Porota počas čítania sledovala správnosť čítania, výslovnosť, intonáciu, dodržiavanie interpunkčných znamienok. Žiaci počas čítania sa správali slušne a ticho. Na záver súťaže žiaci dostali vecné ceny, diplomy a drobnú sladkosť. Na konci súťaže sa pani učiteľka Ing. Lívia Tóthová všetkým zúčastnením poďakovala.

             

            1. miesto – Július Horváth, 9. B
            2. miesto – Tibor Horváth, 7. B
            3. miesto – Július Horváth, 8. B

            Zapísala: Ing. Lívia Tóthová

        • Neomylné pero
          • Neomylné pero

          • Dňa 07. 03. 2019 sa uskutočnila na 1. stupni ZŠ súťaž "Neomylné pero", ktorú tradične pre žiakov organizuje pani učiteľka PhDr. Andrea Klajberová. Súťaže sa zúčastnili 3 žiaci z každej triedy.

            Žiaci mali vypracovať pracovný list, ktorý pozostával z prepisu, opisu tlačeného a písaného textu, diktátu  a vyfarbenia obrázka. Porota, ktorá pozostávala z pani učiteľky Mgr. Kataríny Bernáthovej, Mgr. Márie Šimkovej, Mgr. Viery Jenčovej a Bc. Niky Jašekovej mala ťažkú úlohu pri rozhodovaní o víťazovi jednotlivých kategórií, nakoľko žiaci boli veľmi šikovní.

            Hodnotila sa úhľadnosť, krasopis a samozrejme zavážili i pravopisné chyby v diktátoch. Všetci žiaci nultých ročníkov boli odmenení vecnými cenami a diplomom, ktorý dostali za účasť v súťaži. Víťazi v jednotlivých kategóriách boli ocenení vecnými cenami, od pani riaditeľky PaedDr. Moniky Štrompovej si prevzali diplom a nechýbala ani sladkosť.

            1. ročník

            1. miesto         Sofia Horváthová (1. A)

            2. miesto         Adrián Vološin (1. B)

            3. miesto         Gabriel Csemer (1. A)

            2. ročník

            1. miesto         Bartolomej Horváth (2. A)

            2. miesto         Larisa Horváthová (2. A)

            3. miesto         Ľuboš Vološin (2. B)

            3. ročník

            1. miesto         Andrea Horváthová (3. B)

            2. miesto         Dajana Vološinová (3. A)

            3. miesto         Erika Lukáčová (3. A)

            4. ročník

            1. miesto         Dáša Balogová (4. B)

            2. miesto         Vanesa Rigová (4. A)

            3. miesto         Roberta Polyáková (4. B)

             

            Zapísala: PhDr. Andrea Klajberová

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje