• Slávnostné ukončenie školského roka 2021/2022

          • Posledný deň v tomto školskom roku, štvrtok 30. júna 2022 sa na školskom dvore našej základnej školy konalo slávnostné ukončenie školského roka. Počasie nám prialo, slniečko svietilo a radosť v očiach detí bola neprehliadnuteľná. Slávnostné ukončenie školského roka sme začali štátnou hymnou. Po odznení štátnej hymny sa žiakom prihovorila Mgr. Kristína Kubinyiová a následne pani riaditeľka Mgr. Katarína Bernáthová, ktorá sa všetkým žiakom i pedagógom poďakovala za ich obetavú prácu. Všetkým žiakom, ale aj učiteľom poprial príjemné prežitie prázdnin a načerpanie nových síl do budúceho školského roka aj pán starosta Ing. Štefan Bacsó.   

            Rozlúčili sa s nami i žiaci deviateho ročníka. Prajeme im, aby vedomosti, ktoré v našej základnej škole získali využili na ďalší rozlet a na ďalší rozvoj svojich osobností tak, aby sa pripravili na svoje budúce povolania. Tým žiakom, ktorí sa v septembri vrátia do školy prajeme pekné slniečkové a pohodové leto.

             

            Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

        • Školský výlet - ZOO
          • Školský výlet - ZOO

          • 22. júna 2022 nastal dlho očakávaný deň žiakov – školský výlet. Žiaci prvého a druhého stupňa navštívili Zoologickú záhradu v Košiciach. Ráno o 8-mej ich čakali 2 autobusy pred školou, ktoré ich bezpečne odviezli do zoologickej záhrady. Cesta ubehla rýchlo a veselo. Po príchode sa žiaci občerstvili školskou desiatou a pokračovali ďalej. Po vstupe do ZOO sa oboznámili s rôznymi druhmi vtákov, hadov, rýb a opíc. Po prechádze zoologickou záhradou nevynechali ani jedno zvieratko. Najviac sa im páčili mláďatá medvedice, ktoré boli veľmi hravé a predviedli sa vo svojej celkovej kráse. Veľa zvieratiek sa však kvôli veľkej horúčave ukrylo do svojich domčekov. Menšie deti zaujali detské ihriská, z ktorých bol naozaj veľký výber. Vyskúšali všetky šmýkačky aj hojdačky. Na konci prehliadky si nakúpili všelijaké drobnosti na pamiatku, schladili sa nápojmi a zmrzlinou. Cestou domou boli žiaci takí unavení, že si v autobuse aj pospali. Všetci žiaci si tento deň užili a spomínať budú určite ešte veľmi dlho.

             Zapísala: Mgr. Kristína Kubinyiová

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje